'Waar je echt leert auto rijden'

M & Mobility Center is een startende rijschool, die zich richt op het succes en de rijvaardigheid van de leerling. Een geweldige rijschool, maar ze hebben één uitdaging: het verbeteren van het online bedrijf.

Marc-Jan, de ceo van M & Mobility Center nam contact met mij op met de vraag of ik een merk kon bouwen rondom de nieuwe rijschool. Na wat onderzoek in deze nieuwe sector heb ik een geheel nieuwe merkidentiteit gecreëerd voor M & Mobility Center.

Ook werd mij gevraagd of ik hem kon helpen met de online marketing, een nieuwe uitdaging!

CLIENT: M & Mobility Center

Hoe?

Eerst ben ik begonnen met het basisonderzoek. Nadat ik dat had gedaan, was het tijd om mijn grootste project tot nu toe te maken. Een merk, website, sociale media bouwen en marketing doen voor slechts één specifiek bedrijf.

De website is volledig voorzien van alle tools die een rijschool nodig heeft. Zelfs een volledig automatisch nieuw-bericht-mail verzendformulier, zodat je altijd verwittigd wordt als er nieuwe vragen of aanvragen voor proeflessen zijn.

Eindresultaat

Met als eindresultaat een zeer tevreden klant.

Wat heb ik nog meer gedaan? Een geweldig werkende website bouwen, social media updaten, meer klanten voor M & Mobility Center binnenhalen, betere marketingstrategieën, een aantal zeer gave bruikbare afbeeldingen fotograferen, de nieuwe auto ontwerpen, een heel merk achter het bedrijf bouwen en nog een paar andere dingen.

Literally powered by Sem.

3.0

Drop een mail:​

Drop een mail:​