Dive in the deep

Dive is de app die zich richt op het ontmoeten van nieuwe mensen in het online tijdperk. Van het ontmoeten van volslagen vreemden tot misschien wel de liefde van je leven. Bij Dive is het allemaal mogelijk. Eindelijk een app die niet om het uiterlijk gaat.

Dit project is ontstaan vanuit een schoolopdracht waarin ik en een medestudent, Pasquale Rutgrink, de opdracht kregen om een app te ontwikkelen die een probleem zou oplossen. Het probleem dat veel te veel mensen alleen op uiterlijk vertrouwen.

CLIENT: Curio

Hoe?

De hele app bestaat uit het concept om nieuwe mensen te leren kennen via een videogesprek. Dit gesprek is met een willekeurig persoon. Je hebt 5 minuten voordat het gesprek voorbij is, tenzij je de premium versie hebt.

Nadat je iemand hebt ontmoet kun je diegene toevoegen als vriend en kun je vaker met hem of haar bellen of chatten. Na het bellen kun je ook de interesses van de persoon zien.

Resultaat

Doordat je de mogelijkheid krijgt om eenvoudig contact te houden via chat hoef je geen persoonlijke contactgegevens uit te wisselen waardoor je je als persoon veiliger voelt. Ook krijg je verschillende opties in de app om jouw voorkeuren en interesses af te stemmen op die van anderen.

Dit maakt Dive net wat leuker en fijner in gebruik.

Dive in the deep!

Literally powered by Sem.

3.0

Drop een mail:​

Drop een mail:​