AVE-Experience

Oog voor de toekomst

AVE Experience is hét productiehuis met oog voor de toekomst. Wij richten ons op producties met een duurzaam of maatschappelijk thema. Waarom? Omdat daar hun drive en roots ligt. Ze brengen hun kennis en netwerk samen om elke productie verder te brengen en elk verhaal juist te belichten.

In samenwerking met dit bedrijf heb ik mogen werken aan een nieuw huisstijl die beter past in hun visie en die gericht is op de toekomst. In deze case neem ik je mee in het hele proces!

CLIENT: AVE-Experience

Experience the future

Namens Xander (CEO) werd ik gevraagd om een beetje “toekomst” toe te voegen aan de hele stijl van het bedrijf. Deze stijl zou bezoekers meer interesse wekken en AVE-Experience zou een betere uitstraling krijgen.

Naast een compleet nieuw design wilde het team een brandguide waarmee ze in de toekomst nieuw materiaal voor hun website, Instagram, Facebook en Youtube konden maken en aanleveren. Dit zodat ze voortaan zelf al het materiaal kunnen maken, toevoegen en gebruiken.

Naast dit brandbook heb ik ook mee mogen werken aan de nieuwe huisstijl van de sociale media kanalen en de vormgeving van het nieuwe logo + beeldmerk.

Groot succes!

“Een groot succes” zoals Xander het zelf noemde. Hij was, samen met de rest van zijn team super blij met het eindresultaat. Oftewel, mijn missie is geslaagd om dit toffe bedrijf verder te helpen, een stap dichterbij hun toekomst.

Experience the future!

Literally powered by Sem.

3.0

Drop een mail:​

Drop een mail:​